2 november 2011

Att prova något nytt

Jag är ganska nyligen hemkommen från en bra kväll på jobbet. Tidigare idag var jag och mamma ute hos hästarna länge och väl och tittade på och hjälpte varandra. När mamma red Diablo passade jag på att putsa Sammys huvudlag och olja in bettet (så att det inte rostar) ordentligt. Sakerna blir ju inte direkt rena av all denna lera som hästarna envisas med att gnugga in denna årstid.
Sedan red jag Sammy ett pass där vi provade mycket nya saker. Vi strävade efter en friare form och mycket arbete som gav mer "nigning" i bakbenen genom att använda kapsonen och stången mer var för sig, med olika syfte. Det var nytt och ganska svårt men kändes trots det bra och Sammy var otroligt uppmärksam och fokuserad på mig hela passet. Vi gjorde även ett bra galoppombyte åt varje håll, det tar sig!
Nu är det dags att sova så att jag orkar med hästarna på dagen imorgon och jobb på kvällen. Fullt upp!

Herr fluff äter sin morgonhavre

3 kommentarer:

 1. följ min blogg via bloglovin så följer jag din? :)

  SvaraRadera
 2. Tjena!
  Visst är Kingslands mössor från nya vinterkollektionen riktigt fina? Du kan vinna en mössa i valfri färg värde 549 kr. Klicka på länken: http://hastoridverksamhet.blogg.se/2011/november/novembertavling.html#comment

  / Eleonor

  SvaraRadera
 3. Vad använder du för olja till bettet?

  SvaraRadera