15 augusti 2011

Den där Diablo

Han kan då konsten att ställa till det på ett eller annat sätt. Igår och idag har det visserligen bara handlat om att han inte kan ställa upp och bajsa när man ber om det. Vi ska nämligen skicka in träckprov innan vi släpper dem i nya hagen, men efter ett antal timmar inne igår och fyra timmar idag, så har vi fortfarande inget att skicka iväg från honom.. Det får bli på onsdag, då har vi hela dagen på oss så då ska vi väl ändå lyckas!

Sammy har däremot skött sig på alla fronter, och jag hann med att både rida och verka hovarna innan jag skulle iväg och ha lektioner. Vi fortsatte med galoppombytena som redan idag gick ännu bättre! Inga travsteg idag heller, och han gjorde mycket jämnare, lugnare byten idag. Han är fantastisk på att lära sig nya saker denna ponny. Ett riddarprov kanske inte är omöjligt redan nästa år om allt flyter på och vi får vara friska.

Imorgon är det jobb som gäller, och sen ut på middag på kvällen som sagt, så då är det möjligt att det blir en vilodag för lilla hästen.

Lurvig men fin ponny i november förra året

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar