9 mars 2010

Tävling

I vår smäller det igen, Sammy och jag ska tävla!
Vår senaste tävling var i början av november 2008, dagen innan vi drog av framskorna också. Nu har jag bestämt mig för att det är dags att komma ut och visa upp min akademiskt tränade barfotahäst på tävlingsbanan.
Under vår ponnytid tävlade jag och Sammy mycket framgångsrikt i dressyr, och blev bl.a. distriktsmästare, red elitallsvenskan två år i rad och lyckades med ett SM-kval. När vi var på topp var vi rankade som 15:e bästa c-ponnyekipage i Sverige.

Nu är det alltså dags igen, fast mot storhästar den här gången. Vi ska tävla div. 3 allsvenskan som går av stapeln den 23 maj på Smedstorp. Andra omgången är den 30 maj på Stjärnholm, och finalen går hos Nyköpings RS den 5 juni. Ni som bor i närheten får hemskt gärna komma och titta och säga hej!

Det känns som sagt att det är dags för oss med barfotahästar att komma ut och visa att det går, och jag tror att Sammy komma att göra alldeles utmärkt reklam med sina fina fötter!

Sammy och jag på tävling i Roslagen 2008

5 kommentarer:

 1. Varmt LYCKA TILL! Det behövs verkligen PR för akademiska och barfotahästar ute i verkligheten:-)
  Skulle jag råka vara i Sörmland vid något av tillfällena kommer jag och hejar!

  Annika

  SvaraRadera
 2. Karin Kufver10 mars 2010 08:09

  Hejja hejja till Maja och fina Sammy!!

  SvaraRadera
 3. Gud vad kul! Hoppas det går bra :)

  / Malin

  SvaraRadera
 4. Lycka till! Ni kommer vara väldigt bra PR! Skulle kommit o tittat om jag kunde, Parelli kurs i södertälje samtidigt dock... Önskar jag oxå kunde tävla.. än en gång Lycka till! :)

  SvaraRadera
 5. Ja! vad bra, då tar jag mina saker och ställer ut :) Vad kul att ni ska tävla dressyr igen :D

  SvaraRadera