9 januari 2011

Vårkänslor?

Är det för tidigt att ha vårkänslor redan? Jag misstänker nästan att det är det. Men idag har det varit plusgrader och sol och jag har känt mig riktigt lycklig och fri!
Det har ramlat in en massa kommentarer på nya och gamla inlägg den senaste tiden, från nya människor som hittat hit. Det är hemskt roligt och jag läser och blir glad av varenda kommentar även om jag inte svarar på alla!
Den senaste veckan har jag legat däckad i influensa och över 40 graders feber, men nu är jag äntligen på benen igen. Satte full fart med att jobba hela helgen och verkade Diablo när jag kom hem ikväll. Denna vecka är fullspäckad med jobb och olika påhitt, men jag hoppas att jag åter ska hitta tid och inspiration att uppdatera här, era härliga kommentarer hjälper helt klart!

Melissa gosar med stallkatten Molly

7 kommentarer:

 1. Här har det också varit plusgrader och sol, har haft vårkänslor i flera dagar! :D
  tyvärr tror jag inte det betyder att du är i rätt tid, det betyder nog bara att det finns fler än du som är för tidigt ute. ;)

  SvaraRadera
 2. Ida:
  Idag är det strålande sol och 2 plus, så himla härligt!
  Attans, men man kan ju inte låta bli! :D

  SvaraRadera
 3. Det är aldrig för tidigt att ha vårkänslor!!!
  Njut bara!!!

  SvaraRadera
 4. kan hända att jag haft lite att göra med ökad trafik till din blogg.. :> har nämligen länkat till dig i två inlägg, ang. ett ämne som det blev en hel del diskussion om. Nämligen täcken o naturlig hästhållning ;-)

  SvaraRadera
 5. Det är aldrig för tidigt för vårkänslor :) Jag fick det typ ... 25 december :)

  SvaraRadera
 6. Tack för dina fina kommentarer, hoppas att dina ord inbringar klarhet i fler huvuden än mitt! en sak som jag har märkt sen jag började få mer och mer naturligt tänk i min hästhållning, är att det INTE accepteras av alla andra... Många är så inskränkta i gamla rutiner o de vågar varken se utanför sin bubbla eller gå in på djupet i sig själva. Därför blir man så glad när man springer på människor som dig, det blir liksom lite utav ett bevis på att det man själv brinner för är rätt väg att gå :-) Så tack för att du inspirerar!

  SvaraRadera
 7. Åh...min Molly...blir helt tårögd,,,svårt att fatta att man kan sakna 2 katter så mkt.....så fort det blir vår kommer jag ut och gosar med dom....

  SvaraRadera