17 januari 2010

Lite för mycket

Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen, det är väldigt, väldigt mycket i mitt huvud just nu och då har bloggen inte högsta prioritet. Jag återkommer snart!

Med hästarna är det iallafall bra. Jag och Sammy har mest ägnat oss åt att rida ut långt i skogen för att jag ska få en chans att komma bort från mina tankar ibland.
Ponnyn har hur som helst nästan lärt sig spansk skritt från marken nu, och vi har även debuterat att rida med halsring utanför rundkorallen, vi har både ridit ut i skogen och på stora banan!

Vi hörs snart.

2 kommentarer:

  1. Hej Maja!
    Det behövs fler modiga hästägare som du i vårt land. Håll ut och låt dig inte nedslås av ogillande. En lärare till mig inom hunderiet blev hotad på alla möjliga sätt på tiden det begavs sig. Han förordade mjukare metoder och nonchalans istället för bestraffning i hundträning. Något som är norm inom hundträning idag. Förhoppningsvis kommer vi komma dit när det gäller täcken, uppstallning i boxar osv inom hästvärlden. Då kommer folk att skaka på huvudet åt att vi "naturister" ;-) blev ifrågasatta.
    Annika (Hälsa mamma)

    SvaraRadera
  2. Tack så jättemycket Annika! Jag tycker också att det behövs lite större "motstånd" från vår sida nu. Ja, om man inte tror på att det går att förändra något så känns det hopplöst att försöka, men jag tror att jag kan (och redan har gjort faktiskt) bidra med kunskap som kommer att hjälpa våra hästar. Det var härligt det där med hundträningen, det går att förändra! :)

    SvaraRadera