5 februari 2013

Dessa fantastiska män

Då syftar jag på alla män, pappor, pojkvänner och sambos till oss hästtjejer. Dessa karlar måste vara gjorda av ett speciellt material för att orka med oss och våra påhitt.
Jag vill rikta en hyllning till alla dessa män i allmänhet och min egen sambo och pappa i synnerhet. När man har en tid att passa och ska träffa släkten om en halvtimme så hugger de tag i skottkärran och hjälper oss att mocka istället för att stressa oss, de hämtar hö, kör bil och släp när det blir för tungt, de leder läskiga hästar, fotar och filmar ridpass, bygger vindskydd, boxar och sadelkammare och fyller på vatten i hagen. Allt för att vi ska få ägna oss åt det vi älskar så mycket, nämligen våra hästar. När man ger sig in i ett förhållande med en hästtjej vet man nog från början att det inte är som andra förhållanden, eftersom tjejen i fråga redan funnit sitt livs kärlek i dessa stora djur och hon kommer alltid att sätta dem i första hand. Men hennes hjärta är stort och har plats för många!
Så tack underbara älskade pappa och underbara älskade Filip för att ni har sånt tålamod, utan er skulle vi inte kunna ha dessa fantastiska hästar här på gården.

Gammal bild på Filip och Sammy, att de hamnar på samma bild hör inte till vanligheterna!

Pappa borrar hål för staketstolp under det första hagbygget

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar