3 december 2010

Sjukling

Jag vaknade riktigt dunderförkyld i morse, men pallrade mig upp ur sängen ändå för att ta emot de sista delarna av boxen som ska levereras när som helst nu. Det är helt galet vad lång tid och hur krångligt det varit att få hem allt till denna box! Men idag ska det som sagt vara klart. Sen ska vi bara ha fyra boxar till från samma leverantör, bäst för dem att det går smidigare.. Lovar att fota när boxen är monterad!

Den värsta kylan verkar ha lagt sig för tillfället, och temperaturen ligger nu på runt -6 istället för -20. Däremot har snöandet satt igång igen och det ligger nu ännu en decimeter snö på marken. Än så länge har det fungerat bra på gården trots all snö, vi har en granne som plogar vägarna hos oss, och vi fyller på med varmvatten i hästarnas vattentunna några gånger om dagen. (En eluppvärmd vattentunna är beställd, men vi har inte fått den än, den kommer underlätta mycket!)

Nu ska jag dricka lite te innan jag går ut och tar emot boxgubbarna och ger hästarna havre. Senare idag kommer ett lite längre, förhoppningsvis intressant inlägg upp, håll utkik!

Bästa mulen med bästa pussfläcken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar