27 november 2010

20 år!

Ja idag blir jag 20 år. Aldrig mer tonåring.. Dagen kunde dock börjat bättre, Mirakatten kom inte hem igår, och inte i morse heller. Varit ute och letat men inte hittat någon katt. Förhoppningsvis har någon av stallkatterna bara jagat iväg henne så hon inte vågar komma tillbaka just nu.
Hoppas på det bästa och tänker ha en bra dag ändå! Om en timme kommer släkten och ikväll blir det kalas med alla vänner här hemma. :)

4 kommentarer:

  1. Stort grattis på födelsedagen :) Hoppas du får en trevlig dag och att kissen kommer tillbaka. Jag ringe nog dig imorn och pratar lite :) KRAM

    SvaraRadera
  2. Stort grattis i efterskott!
    Jag vet precis hur det känns när katten bestämmer sig för att ge sig ut på egna äventyr ett tag.. Vi fick hit en kattunge i somras som blivit min skyddsling, hon är vad vi vet den enda katten här på fjället och höll sig till en början bara runt stallet, men eftersom tiden gått har hon tagit över hela fjällområdet i stort sett :p Så när hon var borta en halv vecka i höstas gick jag omkring och var orolig mest hela dagarna!
    fast nu sen kylan kom har hon varit punktlig att komma hem till middagstid ;)

    Superkul föresten att hitta en bloggare som sysslar med sund hästhantering och akademisk ridkonst precis som jag!

    SvaraRadera
  3. Tack så mycket allesammans!
    Ja usch, jag avskyr när katterna försvinner, då jag fick avliva två skadade katter inom ett halvår förra året. Varje gång någon inte kommer hem som den brukar så tror jag att det värsta hänt igen. Men katten på födelsedagen återfanns senare den dagen i en lada hos golfklubben som bor granne med oss, där det tydligen finns massor av möss och råttor!

    Vad roligt, då måste jag kolla in din blogg också då! :)

    SvaraRadera